Om oss/Kontakt

Habo Penslar har ett fullsortiment av penslar och måleriverktyg och levererar till fackhandel, byggvaruhus, dagligvaruhandel, grossister och industri.

50 år med egen tillverkning

Habo Penslar AB startade sin penseltillverkning för över 50 år sedan med en tillverkningsmetod där borsten fästes direkt i skaftet utan lim och lösningsmedel. Tillverkningsmetoden är företagets ryggrad och vi utvecklar och investerar kontinuerligt på produktionssidan.

Penslar och måleriverktyg

Med den egna tillverkningen som grund har vi även utvecklat ett fullsortiment av övriga penslar och måleriverktyg. Vi har ett komplett sortiment för alla kundkategorier; yrkesmålare, hemmafixare, golvläggare, industrin m.m.

Kvalitet och kundrelationer

Kvalitet och kundrelationer står i centrum för allt vi gör och det är viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer genom att vara en pålitlig, serviceinriktad och kostnadseffektiv samarbetspartner.

Kontakta oss

Våra återförsäljare har en stor kunskap om Habo Penslar. Vi rekommenderar dig som kund att i första hand alltid vända dig till din återförsäljare med dina frågor. Om inte de kunnat svara dig, eller om du är återförsäljare, är du välkommen att kontakta oss via brev, telefon, telefax eller e-mail.

HABO PENSLAR AB
Tallvägen 29, 564 35 Bankeryd
Tel +46(0) 36-37 78 22,
Fax +46 (0) 36-37 11 45
E-mail: kontakt@habopenslar.se
www.habopenslar.se